Jak vybrat rybářský bivak? Sedco.cz

30+ let
zkušeností

Vše na našich
skladech

Expedice do 24 hodin od
objednávky

+420 582 360 422

Kdy můžu zavolat?Po - Čt7:00 - 16:007:00 - 13:30

sedcosport@sedco.cz

Jak vybrat rybářský bivak?

21.3.2023 Sedco.cz Rádce

Při výběru nového bivaku je potřeba zvážit několik faktorů, aby vám nově zakoupený pomocník při rybaření seděl naprosto ve všech vašich požadavcích. V dnešním článku jsme pro vás proto sepsali ty nejdůležitější ukazatele, podle kterých si budete umět vybrat rybářský bivak přímo na míru pro vás.

Velikost

Ujistěte se, že bivak je dostatečně velký pro vaše potřeby. Zvažte počet lidí, kteří se budou v bivaku přebývat, a také množství vybavení, které budete potřebovat uvnitř uschovat.

Váha

Pokud se plánujete pohybovat často z místa na místo, zvažte lehký bivak. Mnoho bivaků je vyrobeno z lehkých materiálů, jako je například polyester. Bude se vám tak lépe přenášet.

Design

Existují různé druhy bivaků, jako jsou tunelové, kupolové, plátěné nebo nafukovací. Každý typ má své výhody a nevýhody, takže zvažte podmínky, do kterých vyrážíte rybařit a na základě toho vyberte ten správný.

Materiál

Vybírejte bivak z kvalitních materiálů, které jsou odolné proti větru, dešti a slunci. Pokud se chystáte kempovat v deštivých podmínkách, zvolte bivak z nepromokavého materiálu.

Voděodolnost

Bivak by měl být voděodolný, aby chránil vás a vaše rybářské vybavení před vlhkostí a deštěm. Zkontrolujte, zda má bivak voděodolný povlak a dostačující podložky.

Cena

Závěrem zvažte svoje finanční možnosti. Bivaky jsou k dispozici v různých cenových relacích. Důležité je zvážit, zda je vyšší cena opravdu odůvodněná kvalitou a funkčností bivaku.

Na základě těchto ukazatelů bude hned jednodušší vybrat si bivak, který bude splňovat veškeré vaše potřeby a bude vám poskytovat bezpečí a komfort během vašich rybářských výprav. A pokud byste s výběrem potřebovali přeci jen poradit, neváhejte se obrátit na náš tým odborníků. Tak ať berou!

Přejít na rybářské bivaky

Přečtěte si také

picture